Toimitusehdot

HUOM! POIKKEUS AUKIOLOAJOISSA.

Olemme heinäkuun ajan lomalla, jolloin liikkeemme on suljettu. Toimitamme verkkokauppa- ja sähköpostitilaukset normaalisti. Noudot myymälästä sovittava erikseen. Yhteydenotot heinäkuun ajan sähköpostilla: myynti@palkintokeskus.fi.

Myymälä auki normaalisti jälleen 30.7. alkaen.

Hyvää kesää!


Verkkokaupan toimitusehdot

 

Tilaaminen

Kaikki tilaukset vahvistetaan sähköpostilla, jossa ilmoitetaan tilauksen hinta, toimituskulut sekä tilatut tuotteet. Tilausvahvistuksen saaminen edellyttää sähköpostiosoitteen ilmoittamista tilauksen yhteydessä.

Asiakas sitoutuu jokaisen tilauksen yhteydessä voimassa oleviin toimitusehtoihin.

Tilausvahvistus

Lähetämme sähköpostitse tilausvahvistuksen, josta näet:

  • tilatut tuotteet
  • kaiverrukset
  • laskun loppusumman
  • toimitustavan
  • maksutavan

Voit tarkistaa tilauksen sisällön myös sivuillamme käyttäjätilisi kautta.

Maksutavat

Yritykset ja rekisteröidyt yhdistykset: Lasku lähetetään heti toimituksen jälkeen, maksuaika on 14 vrk. Lopullinen vastuu laskusta on tilaajalla henkilökohtaisesti. Pidätämme oikeuden toimittaa lähetyksen ennakkomaksua vastaan tai jälkivaatimuksella. Noudettaessa palkinnot liikkeestämme, myös maksu käteisellä/kortilla.

Yksityishenkilöt: Ennakkolasku. Tilauksesi saatuamme lähetämme sinulle laskun ja toimitamme tilauksen heti, kun maksu näkyy tilillämme. Noudettaessa palkinnot liikkeestämme, myös maksu käteisellä/kortilla.

Toimitusaika

Lähetämme verkkokaupassa tekemäsi tilaukset pääsääntöisesti viikon sisällä tilauksesta. Tarpeen mukaan toimitamme tuotteet tätäkin nopeammin, jopa samana päivänä.  Kiireellisissä tapauksissa varmista aikataulu puh. 0207 120 850.

Erikoismitaleille toimitusaika on noin 4-5 viikkoa hyväksytystä vedoksesta.

Toimitustapa ja toimituskulut

Toimituskulut sisältävät lähetys- ja pakkauskulut.  Käytämme toimituksiin Matkahuoltoa.

  • Rahti lähimpään Matkahuoltoon toimitettuna 14€.
  • Rahti valitsemaasi Matkahuollon pakettipisteeseen 14€.
  • Rahti valitsemaasi osoitteeseen 22€.
  • Voit myös noutaa tuotteet myymälästämme osoitteesta Hippoksentie 21, 20720 Turku.

Jos valitsit toimitustavaksi noudon, tuotteet ovat noudettavissa toivomanasi päivänä, ellei toisin ilmoiteta.

Jos valitsit toimitustavaksi Matkahuollon, toimitus on perillä viimeistään toivomanasi päivämääränä. Matkahuolto lähettää saapumisilmoituksen tekstiviestillä.

Vaihto- ja palautusehdot

Asiakkaalla on Suomen kuluttajansuojalain mukainen 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus. Palautusoikeus koskee vain alkuperäispakkauksessa olevia käyttämättömiä ja myyntikelpoisia tuotteita.

Palautusoikeus ei kuitenkaan koske tuotteita, joihin on tehty asiakkaan toivomia räätälöintejä (lajitunnus, kaiverrus jne.)

Asiakas vastaa itse palautuksesta aiheutuvista kustannuksista.

Mikäli tuote on kadonnut kuljetuksen aikana, vioittunut tai asiakkaalle on toimitettu väärä tuote, tulee asiakkaan ilmoittaa virheestä välittömästi osoitteeseen myynti@palkintokeskus.fi

Ilmoitus virheellisestä toimituksesta tai viallisesta tuotteesta on tehtävä 14 päivän sisällä tuotteen vastaanottamisesta. Jos paketti on vioittunut kuljetuksen yhteydessä, on tuotteesta tehtävä välittömästi reklamaatio Matkahuoltoon.

Muuta

Pidätämme oikeuden muuttaa toimitusehtojamme. Asiakkaan on ennen tilaustaan tutustuttava kulloinkin voimassa oleviin toimitusehtoihin.

Turun Palkintokeskus Oy käsittelee kaikki asiakastiedot täysin luottamuksellisesti sekä sitoutuu olemaan luovuttamatta asiakastietoja kolmannelle osapuolelle.

Turun Palkintokeskus © 2017 | Mitalit, pokaalit, palkinnot tapahtumaan tai juhlaan