Nopeat toimitukset | Kaikki yli 300€ tilaukset ilman toimituskuluja | Joustavat maksutavat | Kotimainen luotettava verkkokauppa

Nopeat toimitukset | Kaikki yli 300€ tilaukset ilman toimituskuluja | Joustavat maksutavat | Kotimainen luotettava verkkokauppa

Kustomoidut palkinnot

Palkinto toiveidesi mukaan

Etsitkö kustomoituja palkintoja? Haluatko palkintoja, jotka ovat tehty juuri Teidän yrityksen tai tapahtuman brändiin/teemaan sopivaksi?

Palkintokeskus voi luoda teille räätälöidyn ratkaisun, joka on tehty teidän toiveidenne mukaisesti. Voitte suunnitella palkinnon koon, muodon ja materiaalin juuri tarpeidenne mukaisesti.

Tarjoamme teille ilmaisen suunnittelupalvelun ja vaihtoehdot palkinnolle ovat lähes rajattomat. Kaikenkokoiset tilaukset onnistuvat kauttamme. Voit tilata yksittäisen palkinnon tai useita kappaleita.

Budjettiisi sopivat palkinnot

Yksilöllinen palkinto ei tarkoita automaattisesti kallista palkintoa, suunnittelemme palkinnot juuri teidän budjettiinne sopivaksi, on budjettisi sitten minkälainen tahansa.

Sinulla voi olla jo valmis ajatus minkälaisen palkinnon haluat tai vaikka sitä ei olisi, voit olla täysin varma siitä, että ilmaisen suunnittelupalvelumme avulla luomme sinulle täydellisen palkinnon mittatilaustyönä.

Alta voit klikata eri materiaalista tehtyjen palkintojen sivuille ja nähdä esimerkkitöitä.

Ota yhteyttä

Puhelimitse: 020 7120 850
Sähköpostitse: myynti@palkintokeskus.fi

Tai täyttämällä oheinen lomake ja kerro meille minkälaisen palkinnon haluaisit.