Tervetuloa!
Ostoskorini

Pokaalit

Edulliset pokaalit, pienet ja isot tai luxus pokaalit meiltä yli 30 vuoden kokemuksella

Suunnittelemme ja kokoamme lähes kaikki pokaalit Suomessa.

Mikä on erilaisten urheilukilpailujen ja muiden mittelöiden kohokohta? Hetki, jota niin pienet osallistujat, kuin isommatkin kilpailijat odottavat kuin kuuta nousevaa. Hetki, jolloin kaikki rehkiminen ja ponnistelu vihdoin palkitaan. Se hetki, on tietysti palkintojenjako. Palkintojenjaossa kilpailijoiden lisäksi tärkeimmässä roolissa ovat itse palkinnot. Tältä sivulta löydät kaikenlaiseen palkitsemiseen sopivat pokaalit, oli kyseessä sitten esimerkiksi valtakunnalliset kilpailut, nappulaliigan turnaus, työntekijöiden palkitseminen tai polttariporukan kisailut.

Laajasta ja tyylikkäästä pokaalivalikoimastamme löydät tilaisuuteesi parhaimman vaihtoehdon lajista riippumatta. Pokaali on elegantti palkinto, joka herättää suuria tunteita ja se muistetaan pitkään. Se tekee pienestäkin palkitsemistilaisuudesta suuren, erityisesti voittajalle.

Pokaalisarjoissamme käytämme värityksenä perinteistä hopeaa ja kultaa. Lisänä olemme joihinkin sarjoihin lisänneet hieman sinistä tai punaista väriä. Pokaalien maljat ovat aina metallia ja jalusta pääasiassa tummaa marmoria. Näin ollen pokaalit kestävät hurjempiakin voitonjuhlia.

Kaiverramme haluamasi tekstit pokaalin kaiverruslaatalle. Kaiverrus muistuttaa kisailijaa tähtihetkestään ja se tekee pokaalista juuri teille räätälöidyn. Joissain pokaalimalleissa on myös paikka oman lajisi tunnukselle. Meiltä löytyy lähes sadan erilaisen lajimerkin valikoima, joista voit valita teille parhaiten sopivan merkin. Lajimerkki tuo pokaaliin lisää informatiivisuutta ja näyttävyyttä. Erilaisten urheilulajien lisäksi lajimerkkivalikoimastamme löytyy mm. vuosiluku ja sijoituksiin sopivat merkit. Lajimerkin tilalle tai vaihtoehtoisesti kaiverruslaattaan on mahdollista painaa myös seurasi/yrityksesi logo.

Tarvitset sitten yhden tai useamman pokaalin, valitse alta sopivin. Jos etsit tietyn kokoista pokaalia, löydät pienet pokaalit täältä, keskikokoiset pokaalit täältä, isot pokaalit täältä ja jos on tarvetta vieläkin hienommille pokaaleille, katso luxus-pokaalit täältä.

Näytä Ruudukko Lista

tuotteita 1-12 / 61

per sivu
Nouseva
Näytä Ruudukko Lista

tuotteita 1-12 / 61

per sivu
Nouseva