Mitalit

Mitalit kilpailuihin ja urheilutapahtumiin

Valikoimastamme löytyy mitaleja jokaisen makuun.

Mitali on keskiössä palkintojen jaossa ja hyvän mielen symboli. Alta löydät laajan valikoimamme erikokoisia ja -hintaisia mitaleita. Meiltä voit tilata mitalit verkosta nopeasti ja luotettavasti. Lähes kaikki mitalit voit varustaa lajimerkillä useista kymmenistä eri vaihtoehdoista.

Mikäli oman lajisi merkki puuttuu listasta, otathan yhteyttä meihin. Lajimerkin tilalle on myös mahdollista painaa esim. oman seurasi logo tai muu kuva, jolla mitali saa uniikin ulkonäön. Mustavalkoisena, värillisenä tai perinteisesti kaivertamalla. Kysy näiden hinnoista lisää tai katso esimerkkihinnat täältä. Mitalit voit myös varustaa haluamasi värisellä mitalinauhalla, jonka voit valita useista eri vaihtoehdoista. Normaali lajimerkki sekä mitalinauha sisältyvät mitalin hintaan.

Kaikki mitalit saa myös halutulla kaiverruksella. Myös erikoisfontit jne. onnistuvat. Näissä tapauksissa ota yhteyttä asiakaspalveluumme.

Mitalit voit tilata myös mitalikotelolla, jolloin mitali tai mitalit on laitettu valmiiksi koteloihin ja tällöin kaiverrus tehdään halutessasi kotelon päälle laatalle.

Jokainen alla oleva mitali löytyy suoraan varastostamme, joten pystymme toimittamaan suurenkin erän tarvittaessa lyhyellä toimitusajalla.

Uniikki yksilöllinen mitali?

Erikoisosaamisena teetämme asiakkaillemme myös kokonaan yksilöllisiä mitaleita omalla designilla. Myös mitalinauhan pystyy kustomoimaan täysin sellaiseksi, kun se halutaan. Pystymme toimittamaan kaiken kokoiset erät muutamasta mitalista useisiin tuhansiin mitaleihin. Tilaa mitali tai mitalit netistä nyt nopeasti ja luotettavasti. Katso lisää omista mitaleista täältä.

 

 

 

Tuotteet 13-21 (21)

Page
sivulla
Aseta Laskeva
View as Grid Lista
 • Mitali Eko Sijoitus (50mm)
  Alkaen 1,50 €
 • Mitali L37 (37mm)
  Alkaen 1,70 €
 • Mitali L45 (45mm)
  Alkaen 1,90 €
 • Mitali L50 (50mm)
  Alkaen 2,50 €
 • Mitali L60 (60mm)
  Alkaen 4,20 €
 • Uusi Salibandymitali 50mm
  Alkaen 1,70 €
 • Uintimitali 50mm
  Alkaen 1,70 €
 • Tuotteet 13-21 (21)

  Page
  sivulla
  Aseta Laskeva
  View as Grid Lista